İstanbul Petek Servisi

Wiki Article

Sizin de bunun gibi sorunlarınız varsa peteklerinizin ve kombinizin bakımının yapılma zamanı gelmiş demektir. Peteklerin yanı sıra yerden ısıtma sistemi ile ısınan binalarda veya dairelerimizde de bölgesel ısınma problemleri yaşanıyorsa yine bakım yapılması gerekebilir.

Kalorifer petek temizliği işlemi için servislerimize seven/24 ulaşabilirsiniz. Genel petek temizleme hizmetlerimiz ile ilgili içeriklere yazımızın devamında ulaşabilirsiniz.

Tesisat temizlemek son derece önemlidir. Her sene olmasa dahi iki senede bir bu işlemlerin yaptırılması çOkay ciddi anlamda avantajlar sağlar.

Uzman Tavsiyesi: İlk advertisementım olarak bir ısıtma sistemleri uzmanından veya tesisatçıdan propertyım alın. Uzman, peteğin durumunu değerlendirecek ve en uygun temizleme yöntemini belirleyecektir.

Yukarıda verilen fiyatlar baz model olarak verilmiştir iletişime geçilerek detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Not: Yukarıdaki advertımları uygulamadan önce kalorifer sisteminizin marka ve modeline uygun olarak kullanım kılavuzunu kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Ancak siz siz olun uzmanlardan destek almayı unutmayın!

Ayrıca, peteklerin düzenli olarak temizlenmesi ve bakımının yapılması, evin ısısını düzenlemeye lawnımcı olabilir ve enerji tasarrufu sağlayabilir.

Petek temizliğinin en büyük avantajı yakıt verimliliğidir. Daha iyi ısıl verim, daha az doğal gaz tüketimi anlamına gelir. İstanbul Petek Temizleme Petek Yıkama firmasının bir hizmeti olarak petek temizleme işleminde 0’a varan tasarruf sağlanmıştır. Minimum amount yakıt tüketimi sağlar.

Petek ve Tesisat temizliği yapılan sistemlerde gidiş suyundan gönderdiği suyu dönüş suyun rahat bir devir daim ile alarak cihazımız rölanti çalışmasını sağlayarak sistem içerisindeki suyu istenilen derecede tutmaya başlıycaktır.

Petek Temizleme – Kombi bakımı yılda bir kez yapılması gereken bir işlemdir. Bakımı yapılmayan bir kombi, kombi bakımı yapılan bir kombiye göre daha fazla yakıt tüketmekle birlikte daha az ısı açığa çıkarır.

Kombi pompasının daha az çalışmasını ve dolayısıyla kombinin daha uzun bir ömre sahip olmasını sağlarsınız.

Hortumlar: Peteklerle pompayı bağlamak için uygun uzunlukta ve kalınlıkta hortumlar kullanmanız gerekecektir.

Servisi olarak iyi ve kaliteli ısıtan peteklere sahip olmanız için periyodik olarak en az two yılda one kez petek temizliği, petek yıkama ve kombi bakımınızı yaptırmanızı öneriyoruz.

Kombilerimizde gidiş suyu derecesi fifty dereceye ayarlı iken tesisat ve petekler içerisindeki çamurlaşmadan dolayı dönüş suyu istanbul petek servisi 10 derece ve 20 derece arasında dönüş yapmaktadır Bu sebeple cihazımız daha sık aralıklarla devreye girerek fazla gaz sarfiyatı ve cihazımızın sürekli çalışması ile içerisindeki yedek parçaların kısa sürede arızalanmasına neden olmaktadır.

Report this wiki page